serie-K-1-scaled

Overkapping voor uw robotmaaier

Zowel verkoop als onderhoud
Komen langs voor advies
Installatie van de maaiers

Wilt u een overkapping kopen voor uw robotmaaier? Bij Roboservice in Waasmunster helpen wij u daar graag mee. Wij hebben inmiddels ruime ervaring in het succesvol verkopen en adviseren van robotmaaiers en alles daaromheen. Met onze kennis en expertise weten wij voor elke situatie een passende oplossing te vinden. Ook voor robotmaaier-accessoires zoals een overkapping. Overweegt u dus om een garage te kopen voor uw robotmaaier? Kom langs bij Roboservice, dan vertellen wij u meer over de mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden of ons assortiment?

Wij staan u graag te woord!
grasmaaier

Wij zijn uw leverancier voor een robotmaaier overkapping en andere accessoires

Een overkapping beschermt uw maaier tegen zowel zon als regen. Daarnaast houdt het de robotmaaier nog schoon ook. Door een overkapping te kopen voor uw robotmaaier zal u de levensduur van uw robotmaaier aanzienlijk verlengen. De overkapping dient eigenlijk als een soort garage voor uw robotmaaier tijdens het maaiseizoen. Opgelet: zet uw robotmaaier tijdens de wintermaanden binnen, zodat hij niet beschadigd raakt.

Hij maait, u (ge)niet !

Ons bedrijf staat voor hoge kwaliteit en service

Zoals u van ons gewend bent, werken wij uitsluitend met de beste kwaliteit producten. De overkapping is gemaakt van hoge kwaliteit materialen en beschermt en verlengt daarmee de levensduur van uw robotmaaier. Ook is de bovenkant opklapbaar, waardoor u gemakkelijk het besturingssysteem van de robot bedient. Wacht niet langer met het kopen van een garage en zorg dat uw robotmaaier lang meegaat. Neem ook gerust een kijkje in ons aanbod aan andere producten.

Contacteer ons voor gepast advies

Wilt u meer informatie over een overkapping voor uw robotmaaier? Of bent u overtuigd om een garage te kopen voor uw robotmaaier? Bij Roboservice voorzien we u graag van een passend advies. U bent op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag welkom in onze showroom in Waasmunster. Liever telefonisch contact? Dat kan! Wij zijn bereikbaar op 0495/56.37.76 of vul ons online contactformulier in! Zodra wij u vragen ontvangen hebben, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Onze medewerkers staan voor u klaar.