serie-K-1-scaled

Herstelling van een robotmaaier

Zowel verkoop als onderhoud
Komen langs voor advies
Installatie van de maaiers

Bent u op zoek naar een professional voor de herstelling van uw robotmaaier? Doet uw robotmaaier de laatste tijd wat raar? Misschien moet er dan een herstelling aan uw robotmaaier gedaan worden of heeft deze onderhoud nodig? Roboservice in Waasmunster is dé expert op het gebied van robotmaaiers. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van robotmaaiers en weten hoe we uw robot vakkundig en snel weer in topvorm krijgen. Neem contact met ons op om te kijken hoe wij uw apparaat kunnen repareren. Wist u al dat wij onze eigen onderhoudsservice hebben? Zo heeft u zelf bijna geen omkijken meer naar uw robot!

Benieuwd naar de mogelijkheden of ons assortiment?

Wij staan u graag te woord!
grasmaaier

Verleng de levensduur en voorkom herstelling aan de robotmaaier

De robotmaaier is ideaal voor het strak houden van uw gazon. Tijdens het maaien komt de robotmaaier allerlei dingen tegen zoals, bladeren, takjes en steentjes. Dat is de reden dat het verstandig is om regelmatig onderhoud te plegen aan uw robotmaaier. Roboservice in Waasmunster biedt de ideale onderhoudsservice voor uw robotmaaier. Wij weten hoe wij met onderhoud de levensduur van uw robotmaaier maximaal verlengen. Ga niet zelf op onderzoek uit, maar schakel de hulp in van een expert. Op onze website vindt u de exacte tarieven van de onderhoudsservice aan uw robotmaaier.

Hij maait, u (ge)niet !

Contacteer ons bij vragen

Schakel onze hulp in voor de herstelling of het onderhoud van uw robotmaaier. Wilt u liever iemand van onze klantenservice spreken? Dat kan uiteraard ook. Wij leggen u graag uit hoe wij te werk gaan. U bereikt ons telefonisch op 0495/56.37.76. Ook hebben wij een contactformulier voor al uw vragen. Vul deze in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij hopen snel van u te horen.